Хронікерс

Гарячі українські новини

Війська рф відкрили вогонь по колоні авто на “дорозі життя” у Запорізькій області

Росіяни вкотре підтвердили і вкорінили у свідомості українців вже неспростовний аргумент про те, що вони не мають нічого святого

У вівторок, 22 листопада, на “дорозі життя” у селі Кам’янське Василівського району окупанти відкрили вогонь по колоні цивільних авто, які рятувальники відбуксовували з ґрунтової дороги, аби вони продовжували рух в обласний центр. Про це повідомляє пресслужба ДСНС, передає Паляниця.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

Люди, рятуючись від війни, прямували до Запоріжжя, а через негоду опинилися заручниками на розмитій дорозі. Рятувальники, розуміючи усю небезпеку як для особового складу, так і для цивільних громадян, оперативно організували евакуацію пасажирів та водіїв у найближчі укриття, тим самим врятувавши людей від наслідків обстрілів, які не припинялися.

Рятувальна операція тривала 3 години. На щастя, жодна людина не постраждала. Після закінчення обстрілів усі автівки продовжили рух до пункту призначення. Найменшому українцю, якого врятували співробітники ДСНС, лише два місяці.

Всього силами підрозділу ДСНС вчора на “дорозі життя” вдалося відбуксувати 14 авто, врятувавши 49 людей, з яких 11 – діти.

Сміливці ДСНС після рятувальної операції у Кам’янському