Хронікерс

Гарячі українські новини

Чому росія не вимагає від Радбезу зупинити Люцифера: Кислиця в ООН потролив Медведєва

Представник України в ООН пригадав росіянам заклики влаштувати українцям “десатанізацію”

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця потролив експрезидента рф Медведєва за його слова, що росія воює проти Люцифера, щоб зупинити володаря пекла. Про це Кислиця заявив під час засідання Радбезу ООН.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

“Схоже, після Радбезу в жовтні, де постпред рф Василь Нєбєнзя лякав присутніх “бойовими комарами” США, Кремль визначився з новим ворогом. Росіяни тепер намагаються зупинити володаря пекла – Люцифера”, – сказав Кислиця.

Як відомо, згадка про пекло з’явилася у висловлюванні експрезидента рф Медведєва, який також додав: “Треба зупинити верховного володаря пекла, хоч би яке ім’я він використав – Сатана, Люцифер чи Ібліс. У цій боротьбі ворогів росії підтримують західники, у яких слина стікає по підборідді від виродження”.

Кислиця висловив здивування, чому саме з цього приводу росія ще не скликала засідання Радбезу ООН.

“Можливо, нам слід готуватися до ще одного термінового засідання Радбезу, як тільки росія знайде тих, хто зможе проінструктувати нас про те, як виганяти бісів?” – зазначив Кислиця.

  • 25 жовтня помічник секретаря радбезу росії Олексій Павлов заявив, що влада України перетворила державу на гіперсекту, а українці нібито відмовилися від православ’я. Тому Україна нібито потребує “десатанізації”.