Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Правоохоронці на Харківщині вилучили партію наркотиків на 25 млн грн

На Харківщині вилучило одну з найбільших партій наркотиків. Йдеться про понад 1,5 тонни соломки опійного маку

Працівники ДБР спільно з Нацполіцією вилучили у Харкові понад 1,5 тонни соломки опійного маку, з якої можна було виготовити близько 100 тисяч доз наркотиків вартістю щонайменше 25 млн грн.

Про це інформує пресслужба ДБР, передає Depo.Харків.

За оперативними даними, ділки намагались налагодити у Харкові виготовлення наркотиків у промислових масштабах з метою розповсюдження зілля не лише у регіоні, а й у прифронтових районах. “При цьому зловмисники планували “кинути сіті” і в лавах військових, які сьогодні успішно захищають країну на передовій. Тому слідство буде досліджувати версію наявності “російського сліду”, адже російські спецслужби не полишають спроб будь-якими методами підірвати бойову готовність наших Збройних Сил”, – кажуть правоохоронці.

До Харкова під виглядом комбікормів для тварин ділки переправили понад 1,5 т соломки опійного маку. Працівники ДБР під час отримання вантажу затримали трьох осіб. Правоохоронці також виявили підпільний цех, де фасували сировину з метою подальшого збуту. Він був замаскований у одному з будинків приватного сектору Харкова. Вилучено ще близько 200 кг сировини і вже розфасованого та готового до збуту зілля, а також спеціальне обладнання.

Встановлюються джерела постачання наркотичного засобу. Слідство триває. Процесуальне керівництво здійснює Харківська обласна прокуратура.