Хронікерс

Гарячі українські новини

СБУ затримала двох коригувальниць ворожого вогню по позиціях ЗСУ

Поплічниці окупантів розвідували місця дислокації і маршрути переміщення українських військ у прифронтових районах

Служба безпеки України викрила двох російських агенток в Одеській і Донецькій областях. Вони розвідували місця дислокації і маршрути переміщення Сил оборони у прифронтових районах на півдні та сході України. Про це повідомляє пресслужба СБУ, передає Паляниця.інфо.

В однієї із поплічниць ворога вилучили топографічну карту та схему з координатами тимчасового розташування підрозділу ЗСУ на Одещині. Саме по ньому окупанти планували здійснити масований ракетний удар. Співробітники СБУ своєчасно встановили місцезнаходження зловмисниці і затримали її на спробі передачі розвідданих.

Ще одну ворожу поплічницю затримали у Покровському районі на Донеччині. Зловмисниця намагалась передати окупантам закриту інформацію про дислокацію та кількість особового складу одного з підрозділів ЗСУ.

Контррозвідники СБУ встановили, що вона була завербована російськими спецслужбами у серпні цього року. Її “зв’язковим” був учасник терористичної організації “днр”, який давав вказівки щодо проведення розвідувально-підривної діяльності.