Хронікерс

Гарячі українські новини

Силовики проводять невідкладні обшуки у нардепа Олександра Дубінського (ФОТО)

Народний обранець під приводом супроводу батька на лікування отримав дозвіл на виїзд з України, хоч батько повернувся додому набагато раніше

Правоохоронці проводять обшуки у народного депутата за обставинами підробки документів для виїзду за кордон, передає Хронікерс з посиланням на пресслужбу Офісу генпрокурора.

Як зазначено, генеральний прокурор вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення народним депутатом під час перебування за кордоном службового підроблення та несанкціонованих дій з інформацією, яка оброблюється в автоматизованих системах (ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 362 КК України).

За даними слідства, під час війни народний обранець під приводом супроводу батька на лікування отримав дозвіл на виїзд з України.

“Насправді він не супроводжував свого батька. Той самостійно виїхав та надалі повернувся до України набагато раніше ніж депутат. Крім того, в межах розслідування з’ясовується, яким чином у період перебування за кордоном він зміг підписати та направити офіційні документи, як народний депутат, що може свідчити про їх підроблення”, – уточнили в ОГПУ.

У ЗМУ вже з’явилися відомості про якого саме нардепа йдеться. За даними громадського діяча Сергія Стерненка, обшуки проводяться у Олександра Дубінського.

Фото С. Стерненка

Досудове розслідування здійснюється Головним слідчим управлінням ДБР за оперативного супроводу СБУ.