Хронікерс

Гарячі українські новини

Дії “вагнерівців” у Білорусі спрямовані на залякування України, – Наєв

Дії членів ПВК “Вагнер” у Білорусі відбуваються з метою психологічного тиску та залякування населення України

Про це заявляє командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв, передає Хронікерс.

Останнім часом у засобах масової інформації з’являється чимало повідомлень про прибуття найманців ПВК “Вагнер” на територію Республіки Білорусь. Під час тренувань оборонців об’єкта цивільної критичної інфраструктури в Чорнобильський зоні відчуження Наєв прокоментував ситуацію на кордоні. 

“Заходи до яких зараз долучаються члени ПВК “Вагнер” відбуваються з метою психологічного тиску на населення України. Задля залякування. Але нас не треба лякати, бо ми знаємо, чим треба займатися й робимо все для того, щоб ворожі розвідувальні диверсійні сили не змогли успішно діяти на території України, зокрема, на Київському напрямку в Чорнобильській зоні”, – повідомив Наєв. 

Він також додав, що з метою попередження дій противника, за останній тиждень було зруйновано п’ять ділянок доріг, які вели до державного кордону з Білоруссю. Утворено понад 60 лісових завалів, які заміновано. Закладено понад дві з половиною тисячі протитанкових мін. Крім того, на постійній основі щотижня відбуваються  тренування особового складу. 

“Наші хлопці дуже вмотивовані та натреновані. Ми все робимо для того, щоб населення України вірило в наші Збройні Сили”, – підкреслив командувач.