Хронікерс

Гарячі українські новини

Інвестиції, відбудова, енергетика: Київщина посилює регіональну співпрацю з Румунією (ФОТО)

Агенція регіонального розвитку Київської області та аналітичний центр “Нова стратегія” Румунії підписали меморандум про стратегічну співпрацю

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко у Фейсбуці, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Як зазначив посадовець, він зустрівся з Послом Румунії Александру Віктором Мікулою. В рамках зустрічі було підписано меморандум про стратегічну співпрацю між Агенцією регіонального розвитку Київської області та аналітичним центром “Нова стратегія” Румунії підписали меморандум про стратегічну співпрацю.

“Це – конкретна реалізація всіх домовленостей, яких досягли під час попередніх зустрічей. Основна співпраця полягатиме у залученні іноземних інвестицій, насамперед в оборонно-промисловий комплекс України. Бо саме зброї потребує Україна для ефективного захисту від російського агресора. Йдеться про РЕБ, зенітні установки, системи ППО. Радий, що наші румунські колеги розуміють це. Бо навіть під час зустрічі з паном Мікулою на Київщині була повітряна тривога та наші сили ППО збивали ворожі дрони”, – зазначив Руслан Кравченко.

Меморандум спрямований на підвищення рівня співпраці між Київщиною та румунським приватним і державним секторами, в тому числі бізнес-середовищем.