Хронікерс

Гарячі українські новини

Волинська обласна прокуратура заявила, що в області немає жодного прокурора з довічною групою інвалідності

У прокуратурі Волинської області на тлі скандалу в Хмельницькій області, де все керівництво прокуратури виявилося “інвалідами”, вирішили розповісти, чи є у їхніх рядах працівники з групами інвалідності

Про це йдеться в офіційній заяві обласної прокуратури у Фейсбуці, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“В органах Волинської обласної прокуратури нема жодного прокурора з довічною групою інвалідності”, – заявили у пресслужбі правоохоронного органу.

Як зазначено, в органах Волинської обласної прокуратури два прокурорських працівника (з них – одна жінка) є особами з третьою групою інвалідності, яка їм встановлена тимчасово, а не довічно.

“При цьому жоден волинський прокурор не отримав групу інвалідності з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Документи щодо встановлення прокурорам груп інвалідності на розгляді медико-соціальних експертних комісій не перебувають”, – наголосили в пресслужбі.

З приводу інформації, що окремі прокурори на Волині отримують пенсію, в прокуратурі зауважили, що в органах Волинської обласної прокуратури 31 прокурор отримує пенсійні виплати – за вислугу 25 років.