Хронікерс

Гарячі українські новини

У Рівному двоє чоловіків на замовлення спалили авто підприємця: їх затримали (ФОТО, ВІДЕО)

Правоохоронці затримали у Рівному двох чоловіків за підозрою у підпалі автомобіля місцевого підприємця. Зловмисникам загрожує до 10 років тюрми

Про це повідомляє пресслужба поліції, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

В середу 16 жовтня, у поліцію звернувся 66-річний приватний підприємець із повідомленням про підпал його автомобіля Toyota Yaris. Подія сталась на вулиці Карнаухова під час комендантської години.

Поліцейські встановили автомобіль, на якому пересувались зловмисники. Зголом зловмисників затримали на вулиці Відінській.

Затримані – 30-ти та 33-річний рівняни, які і раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Вони розповіли, що у телеграм-каналі знайшли повідомлення з пропозицією підзаробити: за гроші треба було спалити будь-яке авто та прозвітувати. Тож на АЗС вони придбали бензин, а далі один із них підпалив авто, а інший знімав це на відео.

Фігурантам оголосили підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Також зазначається, що 30-річний чоловік днями підпалив ще й двері квартири по вулиці Миколи Карнаухова, де проживає військовослужбовець. Його товариш у цей час слідкував, аби ніхто їх не викрив. За цю “роботу” замовникам також обіцяли гроші. Однак їх чоловіки не отримали, бо замовник відповів, що двері погано згоріли. Відтак невдовзі взялися за наступне завдання – спалити авто.