Хронікерс

Гарячі українські новини

В Енергодарі підірвали авто колаборанта Короткого, – ГУР

ГУР МОУ повідомляє про вибух автомобіля, в якому перебував “начальник фізичної охорони» окупованої ЗАЕС колаборант Андрій Короткий

Про це йдеться в повідомленні Головного управління розвідки Міноборони у телеграм-каналі, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Як повідомили в ГУР, 4 жовтня близько 7 ранку у тимчасово окупованому Енергодарі вибухнув автомобіль, у якому перебував воєнний злочинець — “начальник фізичної охорони” Запорізької атомної електростанції Короткий Андрій Юрійович.

“Короткий ― колаборант, причетний до організації та виконання воєнних злочинів і репресій українців в окупації”, – розповіли розвідники.

Після захоплення ЗАЕС він добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, видав росіянам списки працівників станції з їхніми персональними даними, вказавши на громадян з проукраїнською позицією. Брав участь у репресіях персоналу атомної електростанції, воєнних злочинах проти цивільних громадян тимчасово окупованого Енергодару.

Зрадник організовував заходи, спрямовані на підтримку російської окупаційної армії. Як член партії путіна “єдіная россія” очолював в Енергодарі так звану раду депутатів.