Хронікерс

Гарячі українські новини

Іскра добра: Як чернігівські волонтери завдяки меценатам з МХП продовжують годувати жителів Херсонщини

Амбасадорка фонду “Іскра добра” Наталія Мосейчук розповіла, як представники українського бізнесу допомагають волонтерам, що печуть хліб та готують гарячі обіди на Херсонщині

Про це Наталія Мосейчук написала у Фейсбуці, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Амбасадорка фонду, зокрема, розповіла, що після її поїздки на Херсонщину, де волонтери з Чернігівщини Олег Бібіков та Ігорем Кукобко готують безкоштовні гарячі обіди і розвозять тим мешканцям прибережних районів, у яких зараз немає ні світла, ні газу, зустрілися з командою МХП.

“А вже сьогодні щасливий Олег Бібіков жене фуру з курятиною на Херсон”, – пише Наталія Мосейчук.

Вона розповіла, що у волонтерів, які безкоштовно годують жителів Херсона, стрімко вичерпувалися запаси курятини та інших продуктів. Відтак, потрібно було шукати меценатів.

“У мене виникла ідея постукатися до одного з найбільших виробників курятини – “Миронівського”. Просто набрала. Просто розповіла історію волонтерів, які годують. І все пішло швидко. Зустріч. Розмова”, – розповідає Мосейчук.

За її словами, компанія МХП теж здивувала абсолютним розумінням потреб, людським підходом.

“Ніхто з трьох керівників не спитав: “А ви нам що? А сюжет про нас? А інформаційний супровід як же ж?”. Жодного слова. “Зробимо. Подивимося скільки є. Де можете забрати. Глянемо що ще можемо дати”, – додала своїх вражень телеведуча.

Вона подякувала Анастасії Амосовій, Олександру Пахолюку, Павлу Морозу та всій команді Фонд “МХП-Громаді”.