Хронікерс

Гарячі українські новини

На Запоріжжі за добу ворог обстріляв 10 населених пунктів. Є жертви

Окупанти вдарили вночі з авіації по Новопавлівці. Загинув чоловік

Про це інформує пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За даними правоохоронців, 13 вересня росіяни двічі вдарили з авіації по Нестерянці, Новоандріївці та Новопавлівці, завдали п’ять ударів із РСЗВ по Гуляйполю, Роботиному та Малинцівці, здійснили 195 БпЛА-атак та 115 ударів з артилерії.

У результаті обстрілів пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури регіону. Внаслідок авіаудару по Новопавлівці загинув чоловік.

Упродовж доби росіяни обстріляли Степногірськ Василівського району, Гуляйполе, Нестерянку, Новоандріївку, Роботине, Малу Токмачку, Левадне, Малинівку та Новопавлівку Пологівського району.

Ворожим вогнем зруйновані житлові помешкання місцевих жителів, на територіях домоволодінь пошкоджені гаражні та господарські споруди, майно громадян. У Степногірську внаслідок артобстрілу пошкоджено декілька квартир у багатоповерхівках, адмінбудівлю лікарні та навчального закладу.

Слідчими поліції та УСБУ зібрані докази воєнних злочинів, відкриті кримінальні провадження. Правова кваліфікація – ч. 1 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.