Хронікерс

Гарячі українські новини

Кремль збільшує кількість відправлених священників на ТОТ для промивання мізків місцевим, – ЦНС

Кремль активно відправляє на тимчасово окуповані території України російських священників для промивання мізків місцевим

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

«Кремль активно відправляє на тимчасово окуповані території священників російської церкви для промивання мізків місцевим та через низький морально-психологічний стан окупантів», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що так звані церковні добровольці із російської церкви під виглядом волонтерів «допомагають» самотнім та хворим місцевим мешканцям, які опинилися в російській окупації, позбутися прав на своє майно. Та насамперед їх головна місія в Україні – розширити свою агентурну мережу та ідеологічний вплив на українців в окупації.

«Активно ці «добровольці» почали їздити на тимчасово загарбані території України відразу після початку повномасштабного вторгнення РФ на наші землі. Перша їх місія проходила у «республіканській лікарні» імені Калініна в окупованому Донецьку. Далі – місцевий психоневрологічний диспансер», – розказали в ЦНС та закликали остерігатися агентів російської церкви, адже вони є «прямим знаряддям у руках Кремля».

«Небайдужих просимо повідомляти про подібних «добровольців» на наш анонімний чат-бот, аби разом ми ефективно очистили українську землю від ворога», – закликали у Центрі.