Хронікерс

Гарячі українські новини

Зеленський пояснив заяву Буданова про наступ росіян з півночі

Президент Володимир Зеленський пояснив, що керівника ГУР Кирила Буданова “трохи не так зрозуміли” стосовно заяви щодо загрози російського наступу з півночі

Про це глава держави заявив під час пресконференції 15 липня, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“Після цієї заяви я зателефонував генералу Буданову, і він сказав, що його трохи не так зрозуміли. Ми розуміємо, що наступи можуть бути… просто можуть бути. Вважаю, що на Сході найскладніша ситуація, на мою думку та на думку командування ЗСУ”, – зазначив Зеленський.

Він також зауважив, що на Харківщині зроблено серйозну роботу, щоб унеможливити потужний наступ з півночі.

Окрім того, на його переконання, зупинка просування російських сил на Харківщині дозволила затягнути туди війська з різних куточків, що стояли вздовж російсько-українського кордону. Своєю чергою, це унеможливило накопичення угруповання на інших ділянках.

  • днями керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов днями заявив, що ситуація з атаками Росії на Україну з півночі загострюється. На запитання, йдеться про Сумський чи Чернігівський напрямок, Буданов відповів: “Якщо я почну відповідати на це запитання, ми з вами ще спровокуємо паніку. Він додав, що “проблеми є, у них є тенденція до загострення”