Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Посадовиця Ужгородської міськради незаконно передала землі аеропорту в приватні руки

В Ужгороді повідомлено про підозру ексочільниці одного з департаментів мерії у незаконній приватизації комунального майна та зловживанні службовим становищем

Про це інформує пресслужба ОГПУ, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

За даними слідства, дії підозрюваної призвели до незаконної передачі у власність товариства земельної ділянки під стоянкою для літаків на території міжнародного аеропорту “Ужгород”.

Жінка, виконуючи обов’язки директора департаменту, від імені міської ради уклала договір купівлі-продажу землі. При цьому проігнорувала норми законодавства, згідно з якими землі авіаційного транспорту не можуть вибувати із комунальної власності та не підлягають приватизації.

Відтак товариство придбало 0,2 га землі на території аеропорту за більш ніж удвічі заниженою вартістю. Надалі воно відчужило її громадянину, у власності якого ділянка перебуває і сьогодні. Також прокуратура заявила позов для повернення місту цієї земельної ділянки на території аеропорту. Наразі він перебуває на розгляді у суді.