Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

В Одесі 17-річна дівчина випадково застрелила військового з автомата (ФОТО)

Трагічна подія сталась вночі 30 червня в одній із квартир багатоповерхівки в Приморському районі Одеси

Про це передає Хронікерс із посиланням на пресслужбу поліції.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Повідомлення про загибель 23-річного військового надійшло до поліції близько другої години від його на рік старшого побратима.

На місці правоохоронці встановили, що заявник запросив у гості товариша та двох знайомих дівчат віком 17 і 20 років. Під час хмільного застілля менша за віком дівчина захотіла спробувати розібрати та зібрати автомат, що належить власнику квартири, взяла зброю в руки і відбулися постріли. Кулі поцілили у 23-річного військового. На жаль, від отриманих поранень він загинув на місці.

Слідчі вилучили автомат Калашникова та декілька магазинів з набоями до нього, гільзи, два пістолети та інші речі, що мають інтерес для слідства. Усі речові докази скерували на експертне дослідження.

За даним фактом відкрито провадження за ч. 1 ст. 119 КК України (вбивство через необережність). Правоохоронці зʼясовують всі обставини загибелі військовослужбовця, а також підстави наявності та зберігання автоматичної зброї за місцем мешкання у його товариша. 

Тіло загиблого направили на судмедекспертизу для встановлення точної причини смерті.