Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Нардепу Миколі Тищенку повідомлено про підозру через незаконне позбавлення волі людини (ФОТО)

За матеріалами ДБР Генеральний прокурор України повідомив про підозру чинному народному депутату України Миколі Тищенку за фактом незаконного позбавлення волі колишнього військовослужбовця у Дніпрі

Про це інформує пресслужба ДБР, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Як розповіли правоохоронці, 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата України протиправно позбавила волі потерпілого – колишнього військовослужбовця ЗСУ.

“Його утримували протягом певного часу та завдали тілесні ушкодження. Слідство встановило, що це було зроблено за попередньою змовою групою осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів”, – додають у ДБР.

Депутату повідомлено про підозру за фактом незаконного позбавлення волі потерпілого (ч. 2 ст. 146 КК України).

  • Вдень 20 червня в Дніпрі група людей напала на колишнього військового ГУР Дмитра Павлова. Невідомі в балаклавах і камуфляжі без розпізнавальних знаків, які супроводжували Тищенка, накинулися на Павлова, повалили його на землю та одягли кайданки.
  • Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що за фактом нападу в Дніпрі на колишнього військового підрозділу “Кракен” Головного управління Міноборони відкрили два кримінальні провадження.