Хронікерс

Гарячі українські новини

В Одесі 18-річний хлопець пограбував жінку, аби уникнути мобілізації

У Одесі 18-річний юнак вирішив криміналом здобути судимість, аби уникнути мобілізації. Тепер йому загрожує до 10-ти років за ґратами

Про це повідомляє Хронікерс із посиланням на пресслужбу поліції.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Подія сталася у Приморському районі міста на вулиці Леонтовича. Молодик помітив жінку з гаманцем у руках, яка вийшла з магазину, і пішов за нею. Дочекавшись слушного моменту, зловмисник вирвав з рук 45-річної містянки майно та побіг у бік вулиці Канатної. Вже там сів на громадський транспорт і поїхав додому у Пересипський район. Завданий громадянці збиток склав майже 13 тис. грн.

Жінка звернулася по поліції. Правоохоронці встановили особу грабіжника та розшукали його. Ним виявився 18-річний містянин.

Юнак не заперечував своєї причетності до скоєного та зізнався, що гаманець разом із грошима, документами, навушниками та мобільним телефоном, які в ньому були, він викинув. 

Молодик пояснив: майно йому не було потрібне, він розраховував на те, що з судимістю за кримінальне правопорушення у майбутньому уникне мобілізації.

Хлопцю повідомили про підозру. Йому загрожує від 7 до 10 років вʼязниці. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.