Хронікерс

Гарячі українські новини


    Warning: Undefined variable $pinterest in /home/u500798741/domains/hronikers.com/public_html/wp-content/themes/royal-news-magazine/header.php on line 155

Міноборони запустило мобільний застосунок “Резерв+”, у якому можна оновити облікові дані

Міністерство оборони презентувало мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов’язаних, призовників та резервістів

Про це передоє Хронікерс із посиланням на пресслужбу відомства.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

“18 травня набуває чинності оновлений закон про мобілізацію. Що це означає? Відзавтра всі чоловіки віком 18-60 років протягом 60 днів – до 16 липня включно, повинні оновити свої облікові дані. Під час оновлення даних направлення на ВЛК видаватися не буде. Таке направлення може бути виписане у разі потреби згодом”, – йдеться у повідомленні.

У відомстві пояснили, що оновити дані можна буде онлайн – через застосунок “Резерв+” (так званий електронний кабінет, – ред.). Він буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market з 18 травня.

Резерв+ надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі “Оберіг”. Після оновлення даних у застосунку можна буде побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе.

Крім того, у застосунку буде спеціальний QR-код зі статусом військовозобовʼязаного. Його зможуть відсканувати відповідні органи.

“З 18 червня у застосунку “Резерв+” також з’явиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста”, – йдеться у повідомленні відомства.