Хронікерс

Гарячі українські новини

На Одещині 16-річний підліток вбив маму і семирічну сестру (ВІДЕО)

Підлітка затримали. Йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі

Подія сталася в місті Ананьїв 6 квітня. Тоді матір з молодшою сестрою знайшов вдома мертвими 11-річний син жінки. Він і сповістив поліцейських. Про це повідомляє Хронікерс із посиланням на пресслужбу поліції.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Тіла матері та доньки відправили на судово-медичну експертизу. Попередньо, обидві жертви померли від гострої крововтрати та ножових поранень.

Поліцейські встановили причетність до вбивства старшого, 16-річного, сина небіжчиці. Його оперативники розшукали на вулиці міста під час прогулянки. 

З’ясовано, що між юнаком і матір’ю виник конфлікт через її відмову йому у кишенькових грошах. Розлютившись, хлопець кілька разів вдарив маму у шию кухонним ножем, а знаряддя злочину кинув у піч.  Так само він вчинив і з сестричкою, яка знаходилась у сусідній кімнаті і мимоволі стала свідком злочину. Для вбивства дівчинки зловмисник використав другий ніж.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину, біоматеріали та інші речові докази. Криміналісти за допомогою мобільної ДНК-лабораторії дослідили біологічні сліди та біологічні зразки вбитих і підлітка. Результати дослідження підтвердили причетність хлопця до скоєння даного злочину.

Юнакові повідомили про підозру у вбивстві. Його помістили під варту. 

За скоєне неповнолітньому вбивці загрожує позбавлення волі на строк до 15-ти років.

Слідство триває. В рамках кримінального провадження призначена низка судових експертиз.