Хронікерс

Гарячі українські новини

Росія вночі 21 березня масовано атакувала Київ: Над столицею збито 30 ракет, 10 людей постраждало

Ворог завдав чергового потужного ракетного удару по столиці України. В районі Києва було уражено близько 30 цілей. У трьох районах зафіксовано пожежі та падіння уламків ракет

Про це повідомляє пресслужба КМВА, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Повідомляється, що повітряна тривога в столиці тривала майже 3 години.

“Після паузи в 44 дні, ворог завдав чергового ракетного удару по Києву. Противник застосував крилаті ракети Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та балістичні ракети з території РФ. Силами та засобами протиповітряної оборони над Києвом та в районі столиці було уражено приблизно три десятки ворожих ракет, зокрема і балістичні”, – розповів начальник КМВА Сергій Попко.

Внаслідок ракетного удару:

  • у Шевченківському районі пошкоджено багатоповерховий житловий будинок із загорянням квартири, проводиться евакуація людей; за іншою адресою загорілися авто; в деяких будинках вибуховими хвилями пошкоджено вікна.
  • у Святошинському районі уламки пошкодили в будівлю дошкільного навчального закладу, також зафіксовано пошкодження багатоповерхового житлового будинку і в цьому районі теж горіли авто;
  • у Подільському районі уламки впали на територію нежитлової забудови та на дах житлового будинку із подальшим загорянням; також зафіксовано займання на даху нежитлової двоповерхової будівлі.

Загалом, шестеро людей постраждали в Шевченківському районі столиці. Четверо – у Святошинському.