Хронікерс

Гарячі українські новини

На Херсонщині окупанти вдарили з танка по селу: Поранено трьох правоохоронців

Внаслідок російських атак по цивільній інфраструктурі поранено 4 людей, серед них троє поліцейських

Про це інформує пресслужба НПУ, передає Хронікерс.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал

Від ворожих атак потерпали Херсон, Садове, Антонівка, Наддніпрянське, Понятівка, Киселівка, Іванівка, Придніпровське, Кізомис, Берислав, Гаврилівка, Львове, Нововоронцовка та Дудчани.

Пошкоджень зазнали шість приватних та два багатоповерхові будинки, два автомобілі, газова АЗС та автосервісне підприємство.

Також росіяни атакували дроном Львове. Внаслідок вибуху скинутого боєприпасу постраждав 43-річний чоловік, у нього мінно-вибухова травма та вогнепальні поранення різних частин тіла.

У Бериславі внаслідок атаки дроном-камікадзе типу “FPV” пошкоджено багатоповерховий будинок. У Нововоронцовці ворожий БпЛА пошкодив газову заправку, а в Антонівці – автомобіль.

По Іванівці російські військові гатили з танку, в результаті чого постраждали троє працівників поліції, у всіх контузії.

З тимчасово окупованого лівого берега Дніпра російські військові з артилерії обстрілювали і Херсон. Під вогневим ураженням ворога перебували припортова інфраструктура та житлові квартали. Зафіксовано пошкодження автосервісного підприємства у Дніпровському районі та багатоповерхового будинку у мікрорайоні “Корабел”.