Хронікерс

Гарячі українські новини

Банду торгівців зброєю знешкодили на Сумщині (ФОТО)

На Сумщині правоохоронці викрили учасників злочинної групи під час продажу зброї

Про це інформує пресслужба ДПСУ, передає Хронікерс.

За даними слідства, учасники організованої злочинної групи, до складу якої входили жителі міста Суми та області, спеціалізувалися на незаконному зберіганні та збуті незареєстрованої вогнепальної зброї та боєприпасів.

Налагодив продаж зброї наймолодший учасник злочинного угруповання. Він безпосередньо підшуковував клієнтів для продажу засобів ураження, які фігуранти зберігали за місцями власного проживання.

Під час проведення санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили більше тисячі набоїв різних калібрів, гранати Ф-1, РГД-5 та запали до них, ВОГ-25, грошові кошти, наркотичні речовини та компʼютерну техніку.

Організатора угруповання затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Після проведення усіх слідчих дій буде прийнято рішення про оголошення підозр іншим учасникам злочинної групи. Правоохоронці встановлюють канали надходження зброї і боєприпасів та їх незаконний обіг.

Слідчі дії тривають.