Хронікерс

Гарячі українські новини

Зеленський звернувся до українців з Гостомеля у річницю повномасштабного вторгнення (ВІДЕО)

Президент України Володимир Зеленський у другу річницю повномасштабного вторгення звернувся до українців з розбитого під час боїв за Київ аеропорту Гостомель

Про це він сказав у відеозверненні, передає Хронікерс.

“Я перебуваю зараз у Гостомелі. Саме звідси мало розпочатися те саме “взяти Київ і Україну за три дні”. Можна сказати одним реченням: два роки тому ми вогнем зустрічали тут ворожий десант; два роки потому ми зустрічаємо тут наших друзів, наших партнерів”, – наголосив Зеленський.

Президент заявив, що “неймовірно пишається” всіма українцями, що вистояли за ці два роки великої війни, яку розпочала РФ.

“Будь-яка нормальна людина хоче, аби війна закінчилась. Але ніхто з нас не дозволить, аби закінчилась наша країна. Саме тому до слів про завершення війни ми завжди додаємо: на наших умовах. Саме тому біля слова мир завжди звучить: справедливий. Саме тому в майбутній історії біля слова Україна завжди стоятиме слово Незалежна. Боремось за це. І переможемо. У найкращий день нашого життя. Дякую всім вам, воїни, нашому народу і всім у світі, хто стоїть поруч з нами і правдою. Слава Україні!” – наголосив Зеленський.