Хронікерс

Гарячі українські новини

Росіяни зігнали “бюджетників” на окупованій Луганщині для збору підписів на підтримку Путіна, – ЦНС

Росіяни провели на тимчасово окупованих територіях Луганської області “єдиний день підписів” на підтримку висування Володимира Путіна на “вибори президента РФ”

Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає Хронікерс.

“На тимчасово окупованих територіях Луганської області росіяни провели “єдиний день підписів” на підтримку висування міжнародного військового злочинця Путіна на “вибори президента РФ”. Під час заходу окупанти зганяли бюджетників до пунктів збору підписів з пропагандистською метою, а саме – імітації підтримки окупації з боку більшості населення регіону”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що збір підписів проводять “волонтери” з Росії. Самі псевдовибори не викликають значного інтересу в населення окупованих районів. Тож ворог вирішив розтягнути «виборчий процес» на чотири дні й дозволити «голосувати» за місцем проживання, аби приховати відсутність явки на дільницях.

Центр національного спротиву закликав населення ТОТ бойкотувати таке “волевиявлення”, не відкривати двері представникам “виборчої комісії” та ігнорувати будь-які ініціативи окупантів.