Хронікерс

Гарячі українські новини

Російські терористи вдарили ракетами по центру Харкова, поцілили в готель (ФОТО, ВІДЕО)

Внаслідок ракетного удару по центральній частині Харкова відомо про понад 10 постраждалих, в їх числі іноземний журналіст

Про це інформує Хронікерс із посиланням на начальника ОВА Олега Синєгубова.

За словами посадовця, близько 22:30 10 січня ворог завдав удару по Київському району міста Харків ракетами системи С-300.

“В результаті обстрілу пошкоджено будівлю готельного комплексу, де в момент удару перебували понад 30 цивільних осіб. Також сталося загоряння кількох автомобілів. Попередньо відомо про 11 постраждалих, з них 4 – чоловіки віком від 31 до 38 років, 7 – жінки у віці від 23 до 71 року”, – написав Синєгубов.

Дев’ятьох потерпілих доставили до медзакладів. Наразі один із постраждалих – 35-річний чоловік – перебуває у важкому стані, 8 пацієнтів – у середньому та легкому, 2 – надали допомогу на місці.

За інформацією міського голови Харкова Ігоря Терехова, окрім готелю від ракетного удару постраждали житлові будинки – один комунальний, один приватний, автосалон, виробниче підприємство. Людей, які цього потребували, розселили в інших місцях.

За даними ДСНС на 7:00 11 січня, під час ліквідації наслідків ворожого удару по готелю в Харкові було врятовано 2 поранених людей та евакуйовано 19 осіб.

“За попередньою інформацією, усього постраждало 11 людей – це персонал та гості готелю, з яких один іноземний журналіст”, – йдеться в заяві пресслужби ДСНС.