Хронікерс

Гарячі українські новини

У Харкові в ДТП загинуло подружжя волонтерів (ФОТО)

У лобовій ДТП на кільцевій Харкова загинуло подружжя волонтерів. Аварія сталася 10 грудня близько 15:20

Про це повідомляє поліція Харківщини, передає Хронікерс.

На окружній дорозі зіштовхнулися два цивільних автомобілі Skoda Fabia та Hyundai Elantra. Внаслідок ДТП 27-річний водій Hyundai Elantra та його 23-річна дружина загинули на місці. 

Ще двох постраждалих – 37-річного водія та 34-річного пасажира Skoda Fabia – госпіталізували до лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Механізм та обставини ДТП встановлюються.

Як розповіли у групі села Руська Лозова у фейсбуці, загиблі – жителі цього населеного пункту Артур Виноградов і його дружина Дарина.

“Пара допомагала евакуюватися тим, хто потребує, з небезпечних областей протягом тривалого часу. Також величезну допомогу Артур надавав жителям нашого села у відновленні зруйнованих рашистами будинків та доставці гуманітарних вантажів”, – йдеться у дописі.

Як пише Укрінформ, помічник начальника ГУ Нацполіції в Харківській області В’ячеслав Марков, який співпрацював з подружжям, розповів, що на ранок 11 грудня Виноградов також планував виїзд на евакуацію до Куп’янська.

“У жахливій аварії загинула молода родина волонтерів, які доставляли гуманітарну допомогу та евакуювали сотні людей із найнебезпечніших районів, що постійно перебувають під обстрілами. Артуру було лише 27 років, а Дарині – 23. Вони так ніжно кохали один одного”, – зазначив Марков.

Виноградов був волонтером громадської організації “Я врятований”.