Хронікерс

Гарячі українські новини

Окупанти вбили одну людину та поранили трьох на Херсонщині

Наслідки ворожих обстрілів, що майже ні на мить не вщухають, показали правоохоронці

Про це інформує пресслужба поліції Херсонщини, передає Хронікерс.

Минулої доби росіяни безперервно атакували житлові квартали з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БпЛА. Під артилерійським вогнем противника перебували населені пункти Дар’ївської та Білозерської громад. В Інгульці один зі снарядів влучив у приватний будинок, поранення дістали 72-річна жінка та 44-річний чоловік.

У Велетенському у власному будинку внаслідок обстрілу росіян загинув 74-річний чоловік. У Новобериславі військові рф скинули боєприпас із дрона на житловий квартал. Внаслідок вибуху біля власного будинку отримав поранення 66-річний чоловік.

По житлових кварталах Херсона ворог гатив із різного виду озброєння, намагаючись завдати якомога більшої шкоди об’єктам життєзабезпечення обласного центру. Найбільше постраждали багатоквартирні та приватні будинки у центрі, прибережних зонах Корабельного та Дніпровського районів, а також у передмісті.

На місцях ворожих обстрілів працювали слідчі, вибухотехніки та криміналісти. Поліцейські проводили огляд місць подій, збирали речові докази та фіксували наслідки ударів військ рф.