Хронікерс

Гарячі українські новини

Громадська рада при Мінветеранів вимагає відставки Лапутіної

Громадська рада при Міністерстві у справах ветеранів закликала його очільницю Юлію Лапутіну піти у відставку через бездіяльність, яка шкодить ветеранам та їхнім родинам. ГР також звернулась до Президента та голови ВР з проханням звільнити посадовицю

Про це йдеться у дописі на офіційній Фейсбук-сторінці громадської ради, передає Хронікерс.

Як вказано у тексті звернення Громадської ради Міністерства у справах ветеранів України, команда ГР вважає своїм обов’язком публічно звернутися до міністерки у справах ветеранів Юлії Лапутіної!

Нижче наводимо текст звернення:

“Ви маєте піти з посади міністра! Ваша діяльність неефективна, а саме:

Відсутність сформованої державної політики ветеранів – нікого не цікавлять ваші інтерв’ю та лозунги. Де нові законопроєкти? Зміни до законодавства? Затверджені урядом стратегії, концепції? Де хоч щось, що допомагає ветеранам?

Повний занепад Мінветеранів як інституції – тільки за останній період змінилось три(!!!) державних секретаря, декілька разів змінювалась структура міністерства, відтік кадрів катастрофічний.
Ви ховаєтесь не тільки від громадськості, а й не відвідуєте важливі заходи та навіть засідання комітетів Верховної ради. На цій посаді ви знищили діалог зі своєю аудиторією – вам не довіряють і не вірять.

Ви перетворили міністерство в ваш особистий івент-офіс, який проводить нікому не потрібні заходи, де ви розповідаєте про неіснуючі результати.

У зверненні сказано, що бездіяльність Лапутіної, на думку команди, шкодить не тільки ветеранам та їхнім родинам, а й уряду та президенту.