Хронікерс

Гарячі українські новини

Сховався під ковдрами: У фурі 44-річного українця прикордонники знайшли його 21-річного сина-ухилянта

У пункті пропуску “Рава-Руська” виявили чоловіка, який намагався незаконно потрапити до Польщі

Утікачем виявився громадянин України 2002 року народження, а водієм – його 44-річний батько, передає Хронікерс з посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Юнак намагався у незаконний спосіб уникнути проходження прикордонного контролю, оскільки не мав законних підстав для виїзду за межі України. Для цього він сховався у спальному відділенні кабіни вантажного автомобіля, яким керував його батько.

За спробу незаконного перетину кордону порушника притягнуто до відповідальності за ч.1 ст.204-1 Кодексу України про адміністративну відповідальність. Також у діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст.336 ККУ “Ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період”.

Крім того, у діях водія вантажівки наявні ознаки злочину, передбаченого ст.332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”. За фактами виявлення ознак вчинення злочинів направлено повідомлення до Національної поліції України.