Хронікерс

Гарячі українські новини

Окупанти за добу завдали по Запорізькій області 86 ударів: наслідки (ФОТО)

Впродовж 21 вересня загарбники застосували авіацію, РСЗВ, БПЛА та артилерію

Ворожим вогнем зруйновані житлові будинки в населених пунктах Пологівського та Василівського районах. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

За добу правоохоронці зареєстрували 15 повідомлень про руйнування. Влучання російських бомб і снарядів зафіксовані у Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Роботиному, Новоандріївці, Гуляйпільському, Новодарівці, Ольгівському, Чарівному, Червоному, Малинівці, Білогір’ї, Левадному, Полтавці, Кам’янському, Малих Щербаках, Степовому, П’ятихатках, Приморському, Лобковому, Павлівці.

Найбільше атак зафіксовано на Пологівщині. Ворог застосував авіацію в Оріхові. Внаслідок вибухів КАБів зруйновані декілька осель, є багато пошкодженних. Також упродовж дня росіяни били з артилерії. Осколкові поранення отримала 75-річна жінка, її госпіталізували.

Неспокійно минулої доби було на Василівщині. Окупанти обстріляли з артилерії село Приморське Степногірської громади. У результаті пошкоджені два житлових будинки, господарські споруди та територія домоволодінь.