Хронікерс

Гарячі українські новини

У Генштабі розповіли про успіхи ЗСУ південніше звільненого Урожайного

Українські війська мали успіх південніше звільненого напередодні Урожайного у Донецькій області

Сили оборони продовжують наступ на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках, передає Хронікерс з посиланням на повідомлення Генштабу ЗСУ.

“У напрямку південніше Урожайного мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби”, – наголосили в Генштабі.

На Бахмутському напрямку ЗСУ продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

“Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Авдіївки та Мар’їнки. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, активно застосовує резерви”, – йдеться у повідомленні.

Крім того, українська армія продовжує стримувати наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському та на північному фланзі Бахмутського напрямків.

“Противник вів безуспішні наступальні дії в районах Сеньківки Харківської області та Богданівка Донецької області. Тут тривають важкі бої”, – підсумували військові.