Хронікерс

Гарячі українські новини

Війська РФ за добу 63 рази обстріляли Херсонщину (ФОТО)

Російська армія вкотре атакувала Херсонщину з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БПЛА

Минулої доби під масованим ударом ворога опинилися громади Бериславського, Каховського та Херсонського районів, росіяни били прицільно по цивільних об’єктах. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

З авіації росіяни обстріляли селище Козацьке Каховського району, вибухами пошкоджено дорожнє покриття, в черговий раз під атакою було сільськогосподарське підприємство.

Житлові квартали Херсона ворожа армія накривала безперервно. З різного виду озброєння окупаційні війська наносили удари по дачним будинкам уздовж берега, району автомобільного мосту, території заводу та по об’єктам життєзабезпечення населення. У центрі міста, прибережних та спальних районах пошкоджені квартири у будинках, фасади будівель та гаражі. 

За інформацією Херсонської ОВА, впродовж 21 липня війська РФ здійснили 63 обстріли, випустивши 414 снарядів. По Херсону ворог випустив 9 снарядів.

Внаслідок російський обстрілів одна людина дістала поранення.

На місцях подій працювали слідчо-оперативні групи, експерти та вибухотехніки, які ліквідували наслідки атак та збирали доказові матеріали чергових воєнних злочинів росіян.