Хронікерс

Гарячі українські новини

Росіяни випустили по Херсонщині понад 500 снарядів за добу: наслідки (ФОТО)

Російські війська продовжують тероризувати цивільне населення Херсонщини

Минулої доби загарбники цілеспрямовано та підступно обстріляли житлові квартали мирних населених пунктів з реактивних систем залпового вогню, артилерії, мінометів, авіації та БПЛА. Після потрапляння снарядів зруйновані об’єкти життєдіяльності, а будинки непридатні для проживання. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

Війська РФ завдали авіаудар по селищу Козацьке Каховського району. Під ворожим артилерійським обстрілом перебувало селище Білозерка, внаслідок чого поранено жінок віком 57 та 24 роки, в обох мінно-вибухові травми й уламкові поранення ніг.

В обласному центрі під ворожий удар потрапили цивільні будівлі в центрі міста, у Дніпровському районі, мікрорайоні “Корабел”, у передмістях та дачні будинки уздовж берегової лінії. 

За інформацією Херсонської ОВА, впродовж 17 липня росіяни здійснили 95 обстрілів, випустивши 517 снарядів. По Херсону ворог випустив 79 снарядів. 

За добу внаслідок ворожих обстрілів 3 людини дістали поранення.

На місцях “прильотів” слідчо-оперативні групи поліції збирали речові докази та документували наслідки ворожих атак з боку окупаційних військ рф.