Хронікерс

Гарячі українські новини

Нічна атака дронами на Київ: у 5 районах зафіксовано падіння уламків (ФОТО)

Вночі 13 липня ворог здійснив чергову атаку на столицю

Випадки падіння уламків зафіксовані у Дарницькому, Соломʼянському, Шевченківському, Оболонському та Подільському районах міста. Про це повідомляє пресслужба ДСНС та Київська МВА, передає Хронікерс.

Силами і засобам ППО в повітряному просторі Києва було виявлено і знищено біля десятка ворожих цілей. Дякуємо охоронцям нашого неба за відмінну роботу.

“Попередньо, є пошкодження житлових будинків. Двоє травмованих в Дарницькому р-ні: дівчина 19 років та чоловік 23 років (осколкові поранення), вони госпіталізовані до лікарні. В Шевченківському районі під час ліквідації наслідків врятовано одну людину. Інформація оперативного зведення оновлюється”, – йдеться у повідомленні КМВА.

За зведенням ДСНС, за однією з адрес рятувальники ліквідовували пожежу на балконі 5 поверху 16-поверхового будинку. Травмовано 2 людей (отруєння продуктами горіння), від госпіталізації відмовилися. Було врятовано та виведено на безпечну відстань ще 1 особу.

У 25-поверховому житловому будинку на рівні 25 поверху сталося пошкодження фасаду будівлі. Відомо про 2 потерпілих з осколковими пораненнями, їх госпіталізували.

Ще за однією адресою сталося загоряння в 1-поверховій будівлі з розповсюдженням на дах на загальній площі 20 кв.м. Пожежу оперативно ліквідували.

Крім того, рятувальники ліквідовували загоряння уламків на зеленій зоні прибудинкової території.

За іншими адресами пожеж не виникало. 

Інформація щодо постраждалих уточнюється.

На місці подій було залучено 95 рятувальників та 19 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки.