Хронікерс

Гарячі українські новини

В Ужгороді п’яний військком побив дружину військового. Поліція відкрила провадження

Дружина бійця ЗСУ заявила, що її в Ужгороді побив п’яний офіцер ТЦК

Про це сама потерпіла Тетяна Новак розповіла у своєму Фейсбуці, передає Хронікерс.

Тетяна Новак разом з чоловіком, офіцером ЗСУ, зустріли нетверезого військкома в магазині, де він причепився до них з питаннями щодо того, чи воював її чоловік, чи ні. А вже потім накинувся на жінку на вулиці.

Жінка повідомила, що наступного дня з військкомату зателефонували та запропонували “вирішити все мирно”.

В поліції області повідомили, що нападником є 55-річний місцевий житель, працівник ТЦКСП. Його розшукали та доставили до районного управління поліції.

“Під час проведення процедури освідування було встановлено, що фігурант перебуває в стані алкогольного сп’яніння”, – кажуть правоохоронці.

Всі вказані відомості дізнавачі Ужгородського РУП внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто Умисне легке тілесне ушкодження. У справі проводяться необхідні слідчі дії. Також призначено проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеня важкості завданих потерпілій тілесних ушкоджень.

В поліції готують матеріали для повідомлення зловмиснику про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує від штрафу до виправних робіт на строк до одного року.