Хронікерс

Гарячі українські новини

Народного депутата з “ЄС” затримали на хабарі в 50 тисяч доларів: обіцяв “відмазати” іноземця від екстрадиції (ФОТО, ВІДЕО)

Служба безпеки спільно з Державним бюро розслідувань задокументувала злочинні дії одного із чинних народних депутатів України, який вимагав гроші з громадянина Німеччини

Ймовірно, йдеться про члена партії “Європейська Солідарність” Сергія Алєксєєва. За 50 тисяч доларів нардеп обіцяв іноземцю своє сприяння в уникненні екстрадиції. Про це повідомляє пресцентр СБУ, передає Хронікерс.

Для цього парламентар “гарантував” використати власні зв’язки у суді, щоб там скасували рішення Державної міграційної служби України про відмову у наданні іноземцю статусу біженця.

В Офісі генпрокурора зазначили, що затриманий голова підкомітету з питань діяльності органів правопорядку, а це саме Сергій Алєксєєв.

У партії “ЄС” також повідомили про обшуки в депутата та заявили про “продовження спрямованих провокацій і тиску” на своїх представників.

Сергій Алєксєєв

Співробітники СБУ задокументували факт отримання нардепом 20 тисяч доларів – першої частини грошової винагороди, і викрили його на одержані другого “траншу” в 30 тисяч доларів.

Парламентарю оголосили про підозру за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.