Хронікерс

Гарячі українські новини

Путін віддав наказ на знищення Пригожина та назвав заколот ударом у спину (ВІДЕО)

Президент РФ виступив із зверненням та наказав нейтралізувати заколотників

Збройні сили РФ отримали необхідний наказ щодо нейтралізації тих, хто організував збройний заколот, заявив у своєму відеозверненні до росіян Путін, передає Хронікерс.

“Герої, які брали Бахмут, тепер штовхають країну до капітуляції. Організатори збройного заколоту зрадили Росію і їх покарають, а тих, кого втягли в злочинну діяльність обманом”, зрозуміють і вибачать”, — сказав очільник країни-агресора.

Путін вимагає забути всі конфлікти між росіянами, бо вирішується доля держави. І запевнив, що Росія захистить себе від внутрішньої зради, попри те, що проти РФ спрямовано всю військову машину Заходу.

“Росію заколотом намагаються штовхати до поразки та капітуляції. Дії проти бунтівників будуть жорсткими. Адже заколот є ударом в спину, зрадою, але влада “не дасть повторитися розколу Росії” і захистить народ”, – наголосив очільник Кремля.

Президент РФ Путін віддав наказ Збройним силам зупинити “збройний заколот”, заявив про “внутрішню зраду” та закликав до “єдності”. За його словами, “будуть здійснені дії для стабілізації ситуації” в Ростові.