Хронікерс

Гарячі українські новини

Росіяни за добу 27 разів вдарили по Донеччини: є загиблі та поранені, серед постраждалих – дитина (ФОТО)

Впродовж 24 травня війська РФ обстріляли 12 населених пунктів області

Під прицілом рашистів перебували міста Авдіївка, Костянтинівка, Курахове, Часів Яр, селища Велика Новосілка, Нью-Йорк, Північне, села Карлівка, Миколаївка, Новоселівка Перша, Сокіл, Ступочки. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

Армія рф вдарила по житловим кварталам з авіації, ракетних систем, РСЗВ “Град”, “Ураган”, артилерії, танків. Знищені та пошкоджені 26 цивільних об‘єктів – 14 житлових будинків, церкву, складське приміщення, депо та локомотиви, ЛЕП, цивільні автомобілі, а також службове авто.

Авдіївку окупанти атакували 11 разів, бомбили ракетами, “Градами”, артилерією, танками. Відомо про пошкодження багатоквартирного будинку. Поранений цивільний.

У Нью-Йорку рашисти поцілили по автомобілю поліцейських, які евакуювали родину з дітьми. Постраждали 5 поліцейських і 14-річна дівчинка. У селищі пошкоджені 6 приватних будинків.

З “Ураганів” і артилерії російські війська накрили Костянтинівку, поранені двоє цивільних мешканців. Руйнувань зазнали 4 приватних осель.

Внаслідок ворожих обстрілів є загиблий у Часовому Яру та поранений в селі Сокіл. Крім того, отримана інформація про поранену 23 травня цивільну особу в Диліївці.

Відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) КК України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 409 людей, з початку обов’язкової евакуації – 74 654 особи, серед них 8 648 – діти, 3 284 – люди з інвалідністю.