Хронікерс

Гарячі українські новини

Депутати Харківської облради проголосували за перейменування села Ватутіне на Залужне

В Харківській області з’явиться село, назване на честь Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного

На Харківщині може з’явитися село Залужне. Із проханням щодо перейменування села Ватутіне Харківська облрада звернулася до Верховної ради, передає Хронікерс з посиланням на пресслужбу ОР.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

На сайті облради зазначається, що село на Нововодолазької громади відмовляється від назви, яка є іменем радянського генерала Ватутіна.

“Харківська обласна рада ухвалила рішення «Про перейменування села Ватутіне Харківського району Харківської області». Депутати затвердили проєкт перейменування 14 лютого на пленарному засіданні чергової сесії обласної ради”, – йдеться в повідомленні.

Як доповів в.о. начальника управління правового забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради Ілля Крючков, до Харківської обласної ради надійшов лист Нововодолазької селищної ради та пакет документів щодо прийняття обласною радою рішення стосовно клопотання перед Верховною Радою України про перейменування села Ватутіне Харківського району Харківської області на село Залужне Харківського району Харківської області.