Хронікерс

Гарячі українські новини

Пошкоджені будинки, завод, школа та лікарня: росіяни невпинно обстрілюють Донеччину (ФОТО)

Минулої доби під ворожими обстрілами перебували 13 населених пунктів Донецької області

Впродовж 16 січня росіяни випустили снаряди по містах Авдіївка, Бахмут, Краматорськ, Часів Яр, селищах Велика Новосілка, Комишівка, селах Бердичі, Красногорівка, Веселе, Ягідне, Времівка, Карлівка, Сєверне. Про це повідомляє пресслужба поліції області, передає Хронікерс.

Слідкуйте за нами в телеграмі: гарячі оперативні новини тут

Окупанти вели вогонь з ракетних систем, РСЗВ “Град”, артилерії, танків. Зруйновані та пошкоджені 10 цивільних об‘єктів – 4 житлових будинки, школа, лікарня, завод, об’єкт критичної інфраструктури, адмінбудівля, гараж.

Три ракети рашисти спрямували по Краматорську та Лиману. Два снаряди влучили на територію заводу у Краматорську. Одна ракета поцілила в приватний будинок у Лимані. Інформації щодо жертв немає.

Найбільше ударів – 21 – витримала Авдіївка. Російські війська знищували населений пункт з “Градів”, артилерії та танків. Руйнувань зазнали лікарня та багатоквартирний будинок. За попередньою інформацією, люди не постраждали.

Артилерією окупанти накрили Бахмут, поцілили в багатоквартирний і приватний будинки, вбили цивільну особу.

Внаслідок ворожих атак є загиблий в селі Сєверне та травмований в селі Ягідне.

Відкриті кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) КК України.

За допомогою поліції евакуйовано ще 96 людей, з початку обов’язкової евакуації – понад 35 650 людей, серед них 5235 – діти, 2020 – люди з інвалідністю.