Хронікерс

Гарячі українські новини

Маєток зрадника Медведчука більше не охороняє поліція охорони

У поліції охорони вирішили в односторонньому порядку розірвати договір про охорону маєтку Віктора Медведчука у Пущі-Водиці

Про це із посиланням на поліцію охорони пишуть “Українські новини“, передає Паляниця.

Зазначається, що поліція охорони – це підрозділ Національної поліції України, який на договірних засадах здійснює охорону квартир, будинків та інших об’єктів, фізичну охорону та охорону цінностей. Тому співробітники підрозділу дійсно здійснювали охорону публічної безпеки і порядку на території об’єкта у Пущі-Водиці, відповідно до укладеного договору.

“Утім поліція охорони в односторонньому порядку розірвала договір і припинила надавати передбачені ним послуги, починаючи з 00:00 27 жовтня 2022 року”, – повідомив начальник Департаменту поліції охорони Сергій Парфенюк.

  • 12 квітня президент Володимир Зеленський повідомив про затримання депутата Верховної Ради Віктора Медведчука. Личаківський районний суд Львова 16 квітня обрав запобіжний захід Медведчуку щодо справи про державну зраду — тримання під вартою без права на заставу. 22 червня суд продовжив арешт Медведчука до 9 серпня. Судовий процес у справі щодо обвинувачення нардепа триває у закритому режимі. У липні суд арештував додаткові активи Медведчука та його дружини Оксани Марченко, якими управляли з Росії.

Із 215 полонених, яких врятували з російського полону, безпосередньо 200 захисників обміняли на зрадника та кума путіна Медведчука